روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می‌شوند/تغذیه، محوری ترین مسئله در بحث سرطان

تابش آنلاین: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: روزانه به شکل میانگین ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می‌شوند.

آئین تکریم و معارفه سرپرستان سابق و جدید مرکز آموزشی_ درمانی شهدای دولت آباد و بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج برگزار شد.

به گزارش گروه رسانه ای تابش به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمود شهامت؛ معاونت درمان دانشگاه در این آیین از زحمات و تلاش های رئیس اسبق بیمارستان تقدیر و برای سرپرست جدید این بیمارستان آرزوی موفقیت نمود.

وی همچنین ضمن تبریک هفته سلامت، گفت: سلامت بالاترین نعمتی است که خداوند به انسان داده و اهمیت این موضوع حساسیت مسئولیت در حوزه درمان را برجسته تر می کند.

شهامت با اشاره به جایگاه حساس اورژانس در بیمارستان ها گفت: انتظار می رود در هفته سلامت کارگروه کارشناسی سلامت برای آسیب شناسی مسائل پیش آمده در اورژانس ها تشکیل شود.

وی اظهار داشت: در خصوص تنش زا شدن اورژانس ها، مشکل از بیمارستان نیست و در این باره باید حوزه فرهنگی جهت پیشگیری و ارائه راهکار ورود کند.

معاون دانشگاه افزود: ۲۵ درصد سلامت جامعه را علوم پزشکی می تواند تامین کند و مابقی را باید در حوزه های مختلف آسیب شناسی کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه نگاه ما به مسائل بهداشت و درمان استان و کشور باید نگاه کارشناسی باشد تاکید کرد: نیاز است که با تدبیر و چشم اندازی مناسب مشکلات حوزه سلامت را حل و فصل نمود.

دکتر محمود شهامت در ادامه گفت: روزانه ۳ نفر در استان به طور میانگین به سرطان مبتلا می شوند.

وی ابراز داشت: تغذیه، محوری ترین مسئله در بحث سرطان است.

شهامت با تاکید بر نظارت بر تولید محصولات غذایی، تصریح کرد: مواد غذایی که به عنوان ضد سرطان و آنتی اکسیدان مطرح است، خود عامل سرطان است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: چرا در بخش سلامت فقط دانشگاه علوم پزشکی محور است و باید دید نقش سایر بخش‌ها و دستگاه‌ها به چه شکل است؟دکتر شهامت خواستار تشکیل کارگروهی در محور سلامت شد و ابراز داشت: کمبود این کارگروه در استان احساس می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان خاطرنشان کرد: در بحث مطالبات بیمه‌ای باید اقدامات مطلوب و مناسبی شکل بگیرد و مشکلات و موانع برطرف شود.

وی افزود: در حیطه دانشگاهی تامین کننده ۹۰ درصد در آمد بیمارستان ها از بیمه ها هستند لذا عدم پرداخت مطالبات توسط بیمه ها یکی از دغدغه های دانشگاه علوم پزشکی است.

دکتر شهامت با اشاره به تلاش برای رفع مشکلات معوقات پرسنل بیمارستان‌ها، گفت: در بخش کارانه ها و معوقات بروزرسانی از مواردی است که هدف گذاری شد.

در این آئین دکتر معصومه علیزاده به عنوان سرپرست بیمارستان معرفی و از خدمات دکتر علیرضا جلیل زاده؛ سرپرست سابق این بیمارستان تجلیل شد.